Vi snacksar EKO – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Vi snacksar EKO

I samarbete med HiPP

HiPP Barnmat

unnamed-6

Det är så många do’s and dont’s när man får barn och det är väldigt lätt att bli förvirrad i allt. Jag har efter dom första månaderna (när Chloe hade kommit) av Googlande och forumläsande börjat följa min magkänsla iallafall när det kommer till allt som har med barnens mat att göra.

Jag har alltid gått med HiPPs produkter. Dels så har jag läst mycket om dom och sen har Chloe alltid gillat deras produkter. Som klämmisarna till exempel, man kan ju tycka fruktklämmis som fruktklämmis men icke, haha, inte när det kommer till Chloe. Hon gillar HiPPs medan hon kan rata andra märken. Finsmakare…

Sen för några månader sedan fick jag en förfrågan om jag ville göra ett samarbete med HiPP, då fick jag tillfälle att träffa HiPP tillsammans med en dietist och prata om deras produkter och jag fick chans att fråga alla dom frågorna jag hade.

unnamed-7

Det här är några av dom fakta jag fick fram och som jag bär med mig när jag ger mina barn HiPPs produkter.

Varenda burk eller förpackning från HiPP har gått igenom upp till 260 kvalitetstester. Det överstiger de krav som krävs enligt internationella bestämmelser för ekologisk odling och produktion.

Allt från spannmål till ärtor och från mjölk till äpplen är ekologiskt. Deras experter samarbetar med de ekologiska odlarna genom hela processen; redan i valet av jord och fröer, vid plantering, under skördetid och ända fram till leverans.

Jag frågade lite granskande på lunchen, ja men sen ligger dom här odlingarna bredvid vägar eller nära vägar där det kör bilar då är ju allt bortkastat? Då tittade dietisten på mig och sa, våra odlingar ligger inte i närheten av trafikerade vägar…då insåg jag att dom här produkterna går att lita på.

Gå gärna in på HiPPs hemsida och läs mer om deras produkter, det finns även bra tips för hur man börjar med smakportioner, vegetarisk kost för barn eller så kan ni ställa era egna frågor till dietisten!

Så länge snacksar vi EKO!

P & K Claudia

Hipp Ekologisk barnmat

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons