Vad är oddsen!? – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Vad är oddsen!?

Alltså det här är verkligen staden där allt kan hända, läs det här.

För några månader sedan började jag följa en tjej på Instagram som heter @missalissa. Jag föll för hennes konto för att hon hade rosa hår och bodde i New York, en väldigt härlig kombo tyckte jag.

Imorse när vi var på väg till vårt stamhak där vi alltid äter frukost så ser jag en tjej på andra sidan gatan som jag känner igen…det är HON! Från Instagram.

Jag ropade: I follow you on Instagram! Hon tittade på mig och sa -Oh! Thank you!, jag ropade -We are from Sweden so it´s so fun to see you here. Hon var så gullig och tackade och vinkade och så skildes vi åt.
Efter några timmar skrev jag till henne att det hade varit kul att träffa henne och hon svarade med vändande meddelande att vi skulle ses någon gång, sen chattade vi på och nu ska vi ha playdate med barnen nästa vecka. Haha. Man måste älska den här staden.

Tänk att jag började följa en tjej på Instagram som bodde i NY och idag träffades vi på gatan, är det inte nästan lite läskigt? Som att det var meningen? Vad ska det här mötet innebära?

Jag är glad att jag ropade! Nu har jag en mammakompis här!

P & K Claudia

Såhär ser hennes fina konto ut @missalissa
Skärmavbild 2017-11-12 kl. 05.12.56

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons