claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Vad är det jag har filmat?

It’s a wrap everyone!

Idag var det sista inspelningsdagen på det här projektet som jag har filmat under lite mindre än en vecka. Det har varit så roligt!

Jag har tillsammans med Ralf Gyllenhammar spelat in sex filmer för Kärcher där vi testar alla deras indoorprodukter och har väldigt roligt samtidigt som vi gör det…haha, vi har bland annat trashat ett kök för att sen städa det så att det såg nytt ut. Underbart att få gå loss så.

Dom här filmerna kommer jag självklart visa upp här när dom är klara. Jag tror det kommer att bli bra. Det var ett grymt team och jag kommer verkligen sakna dom. Som vanligt när man filmar. Man blir en liten familj väldigt snabbt och sen skiljs man åt, men det underbara är att man oftast ses igen. Jag har slutat ha ångest när produktioner är över. Jag säger bara; Vi ses snart igen. Då känns allt lättare.

Ralf var rolig. Lättsam och skön att jobba med. Vi kompletterade varandra bra. Jag insåg att vi skulle vara ett perfekt programledarpar för Mello…tycker ni inte att det skulle vara perfekt! Haha.

Nu sover tjejerna och jag ska äta kronärtskocka med mamma. Lyx!

P & K Claudia

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

 1. Dema-Gravid i v 36

  Vad roligt! Äntligen får vi kanske se mer av dig i rutan. Jag har faktiskt börjat kolla om hela serien skilda världar nu i dagarna. Längtar bara tills du kommer in i serien:) perfekt tidsfördriv då jag spenderar påtok för mycket tid i soffan just nu!

 2. Johanna

  Hej hej, En liten undran, vilket hotell bodde ni på i Gbg med uppvärmd pool på taket? Ska ner med mina två barn i sommar och pool är ju trevligt. Tack för en fin blogg och att du sprider så mkt positiv energi. Kram

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Tack Johanna! 🙏🏼💘💕 Vi bodde på Clarion Post. Fint hotell, se till att bo i nya delen. God frukost! Ligger bredvid Alfons Huset 🙌🏼. Kram:)

Annons