Throwback…Fredag ☆ – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Throwback…Fredag ☆

En liten throwback…

Jag hittade den här gamla Ameliatidningen häromdagen när Chloe hade rivit ut ett skåp i hallen.
Den är 6 år gammal och från en tid där jag var Let´s Dance Claudia med svenska folket, haha.

En väldigt rolig tid som typ gick ut på att dansa och göra såna här intervjuer och roliga fotograferingar som blev härliga omslag.

Det var något galet med att prata så mycket om sig själv hela tiden, att hela tiden försöka förnya sig och formulera om saker och ting för att inte tröttna. Vilket ju var en nästintill omöjlig uppgift när frågorna i princip alltid var samma.

Dans, kärlek, vikt, dans, kärlek, vikt…det var det som det oftast handlade om, det var mycket viktfrågor under Let´s Dance, det fanns ju dom som rasade i vikt, inte jag, 1 kg tror jag det var, men däremot 7 cm i midjan, haha, känns som ett skämt idag. Undra vad jag har för midjemått nu:)?

Men något jag kommer ihåg från just den här fotograferingen som jag gjorde någonstans halvvägs in i LD säsongen var ett trick jag fick lära mig. Ett välanvänt trick har jag insett senare. Om ni ser ansiktsuttrycket jag har på omslaget , förvånad men glatt överraskad, det var vad fotografen sa åt mig.

Alltså:

lite halvöppen mun
leende och gärna tänka -Nämen…! och skratta till lite lätt.

Haha, erkänn att några av er testar. Bra! Testa på. Det kommer ni har användning för om ni hamnar på någon söndagsbilaga någon gång, då har folk ofta det glada -Nämen! uttrycket.

Men det är så kul att ha dom här tidningarna och intervjuerna, ibland skrattar jag när jag ser att jag har försökt låta på något visst sätt eller ja, göra mig till. Jag hade nog inte riktigt landat i vem jag var vid den här tiden och det skiner igenom ibland. Men idag blir det bara roligt.

Och glöm inte, halvöppen mun, leende och tänk – Nämen! 😉

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Åh herregud 😀 haha. Jag måste erkänna att jag testade. Tittade på min reflektion i fönstret och tänkte ‘det där förvånade nämen-uttrycket är verkligen inte till min fördel’, Jag skulle ha hatat om en fotograf gav mig den instruktionen, haha.

  2. Lina

    Haha, man kan ju liksom inte låta bli att inte testa!! Det ska jag komma ihåg till alla fotomoments som man alltid lyckas se så där lagom “muppig” ut på 🙂

Annons