Såhär spenderade vi sista dagen – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Såhär spenderade vi sista dagen

Så var den här…

Den sista HELA dagen innan vi lämnar paradiset, stället vi älskar, mitt happy place…wow…det känns lite jobbigt faktiskt, eller faktiskt, jag hade räknat med att det skulle kännas jobbigt den här gången, vi har inte riktigt något att komma hem till, eller jo, det är klart vi har men nu har vi verkligen byggt upp ett liv här, en vardag, ett sätt att leva som innefattar alla saker vi älskar, mycket sol, mycket strandliv, poolhäng och en skön laidback attityd som jag faller mer och mer för varje dag.

Men tre månader har gått och vi får inte vara kvar längre. Så är reglerna och det är bästa att man följer dom, hörde om någon som inte hade gjort det och som inte fick komma tillbaka på 10 år…det hade det inte varit värt, haha.

Så vad gjorde vi sista dagen?

Jo, jag hade ju stora planer om en härlig promenad i Venice, lekplatshäng, Acaibowl till lunch, finkaffe hos TJ (mitt stamhak)…men nej, det första Chloe sa när hon vaknade var, -Mamma, bada. Jag försökte locka med lekplats, potentiella kompisar, lek och roligheter men nej, hon var bestämd. Bada.

Självklart. Då slog det mig. Det är klart att vi ska bada i poolen sista dagen. Hänga här. I vårt hem. Njuta av det vi faktiskt har här. Så så blev det. Vi packade med oss handdukar, filt, dator, leksaker, pengar, ombyte och så gick vi ner och lyckades haffa den sista lediga cabanan. Sen låg vi där hela dagen. Första badade vi en timme sen beställde jag lunch som levererades till vårt poolhäng och sen kollade jag och Chloe på en film medan Celeste sov middag.

Jag hade inte kunnat önska mig en bättre sista dag. Nu åker vi ju inte förrän på kvällen imorgon men man vet aldrig vad som händer. Idag kändes lite som ett avslut. Ett fint avslut.

Puss! / Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Låter som en fin dag!
    Ja, var försiktig med visumreglerna. Turistvisum gäller t.ex. bara för 90 dagar utav 360 dagar, inte kalenderår. Det fick jag lära mig den hårda vägen. Lycka till på resan hem!

Annons