Så får du fina frukostbilder på Instagram – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Så får du fina frukostbilder på Instagram

Här mina underbara människor, är hemligheten till att ta härliga frukostbilder på Instagram:)

Vad du serverar är ju givetvis också en del av härligheten men även en vanlig ostmacka blir ju betydligt härligare på en turkos eller rosa tallrik och hur härlig en finkaffe än är i grunden så blir den ju superduper härlig i en prickig kopp med guldkant.

Jag är helt såld på alla dom här små skönheterna, jag har köpt allt i en salig blandning för det är så dom gör sig bäst tycker jag, i en mix, och jag tror även att det är det som är poängen, det är därför det finns så mån ga olika varianter.

Allt på bilden kommer från Indiska (tack Indiska för alla fina frukostbilder det har blivit med ert porslin!)

Här kan ni shoppa loss era egna små porslinspraliner (adlink)

Nu ska jag och tjejerna gå till en av våra favoritlekplatser.
Nästa vecka kommer vi att röja runt på lekplatserna i Göteborg. Det ser vi fram emot!
En hel vecka med hotellfrukostar och nya lekplatser och parker. Drömfabriken!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

  1. Elin

    Åh vad fint! Håller på och uppdaterar vårt porslin och nu gjorde du det väldigt lätt för mig. Trevlig helg!

  2. Dema, gravid igen!

    Vilka snygga! Önskar jag vågade blanda lite mer färger. Kör på en färg på allt tråkig som jag är. Vad roligt att utforska Göteborgs utbud:) ni hittar säkert många favoriter

Annons