Och idag hände det här… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Och idag hände det här…

Äntligen frisörtid!

Mitt hår har varit kaos senaste tiden och nu sista dagarna så har kepsen varit på även hemma, haha, inte riktigt men nästan. Jag har ju skrivit förut om mitt hår och amning, hur det är en katastrofal kombination och det gäller inte bara hur håret går av utan det även börjar gå åt det röda hållet, vilket inte alls funkar med mitt kalla blonda som är längst ner på topparna och nu ska jag till Stockholm på måndag på lite blogghappenings och annat kul och då kände jag att det måste ske något åt hårsitustionen, så jag bokade tid hos min vän Roland som kunde ta mig med kort varsel och så styrde han upp det hela.

Gissa vad det blev? Bild kommer snart! 

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons