Ny vecka och nya planer – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Ny vecka och nya planer

Wow, jag känner verkligen en sån otrolig tillfredställelse i att det har blivit en sån skillnad mellan helg och vardag för mig på senare åren. Sedan vi fick barn eller rättare sagt sedan vi vande oss vid tanken att vi hade barn, haha, det tar ju ett tag innan förändringen verkligen landar.

Men numera är helgerna verkligen helger, då tar vi det lugnt, vi gör aktiviteter men vi stressar inte, klämmer inte in för mycket, äter mycket och länge, njuter. Jag gillar det. Dagarna tar oss dit dom vill, vi styr inte.

Medan vardagarna är väldigt mycket mer strukturerade och planerade och det älskar jag också, för efter två dagar att flyta med och nita så skriker varje cell i min kropp efter struktur och to do´s. Och nu är vi här…

…Måndag! Du är så välkommen.

Den här veckan slår jag upp kalendern där det bara står en sak: Göra pass. Vi insåg att mitt pass har gått ut så det måste göras, sen gjorde vi Chloes pass när hon var 6 månader så vi känner att det är nog säkrast om hon får ett pass där man ser att det är hon, det beror ju på vilka länder man reser till men i vissa länder är ju sånt striktare.

Men det är det som står i kalendern; på mina to do block är det desto mer anteckningar, starta upp en Instagram för podden, styra upp några samarbeten för bloggen, göra sista rensningen bland barnens kläder, dom båda har gjort ett växtryck under sista månaden så det är dags för storleksbyte, fixa i hemmet, bl.a sätta upp en ny gardinstång i vardagsrummet, leta spegel till vardagsrummet, sätta upp en tavla i vardagsrummet…det är fokus på vardagsrummet just nu.

Och Förskolan Snäckan har ju också sina planer förstås; vi ska testa en ny lekplats den här veckan, vi ska besöka terrariet (favorit!), sen blir det häng i parken och på lekplatsen och på gården som vanligt. Livet!

Vad har ni för to do´s i veckan?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paulina Gunnardo

  Låter som en bra todo 🙂
  Här händer massa kul i veckan. Haft typ hundra möten idag (nästan), imorrn blir en skriva-hemma-dag med lite smått och gott. Ska göra ett barnbokstips och så ska jag ge mig i kast med det känsliga ämnet amning och anknytning och berätta lite om vad forskningen säger. Det ska bli ett gästbloggsinlägg och jag är spänd på hur det kommer att tas emot pga alla diskussioner. Ska även få till text till mina egna kanaler. Sen ska jag hämta dottern lite tidigare imorgon så vi kan mysa lite extra. Hon är inne i nån känslig fas och då känns det bra att kunna vara flexibel med jobb och kunna kramas lite extra <3

 2. Sofia

  Lyssnar på eran podd där du berättar om dina mörka dagar och jag känner igen mig sååååååå väl. Har alltid tänkt att de e en för liten sak för att ha ångest för för de kan va hur jag säger något, hur jag hälsar på någon, att jag kört lite fel men nu så fick du mig att inse att man faktist kan ha ångest pga de. Jag tänker o tänker o tänker på de och blir tung över bröstet. Du fick mig att inte känna mig så ensam i situationen.

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Det är ju tyvärr så ångest funkar ibland, hakar sig fast i dom minsta och märkligaste sakerna. Men vi är inte ensamma! 💕😘❤️

Annons