När Manuel har lånat min dator… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

När Manuel har lånat min dator…

Tjejerna sover middag efter en lång härlig familjefrukost på vårt stamställe och jag sätter mig i soffan med balkongdörren på glänt och hör hur regnet smattrar utanför…jag plockar upp min dator för att passa på att jobba lite och möts av det här…

Haha. Manuel lånade min dator igår när jag nattade tjejerna och det här var det han tittade på. Hur man rengör hjulen till en kontorsstol på spanska. Ja, spanskan är ju inget konstigt för det pratar han ju det är mer ämnet.

Jag frågade lite trevande om det här var någon ny hobby av något slag…eller en fetish, haha. Men det var inget jättespännande svar mer än att han hade gjort rent hjulen på Chloes gamla gåstol som Celeste precis har börjat använda.

Jaha. Haha.

Men det var ändå roligt. Litegrann iallafall.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx