Någon gång måste ju vara den första – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Någon gång måste ju vara den första

Igår gjorde jag pannkakor för första gången i mitt liv…jag vet, det är ju något väldigt konstigt med det. Jag har aldrig förut ens tänkt tanken att försöka heller…haha. Fråga mig inte varför, det måste väl vara något från barndomen, vi var inte en pannkaksfamilj helt enkelt.

Men igår så började det med att jag tänkte gå med tjejerna till ett av våra favorithak och äta pannkakor till middag, ni vet…guldkanten på livet;)Manuel är ju i Göteborg den här veckan och tanken var att vi skulle följt med men sen i sista sekund så kände jag att vi skulle vara hemma en vecka till, det var lite för härligt här med rutinerna, hänget på vår innergård med alla kompisarna och sen är det ju upploppet nu mot att Pocci Pocci ska lanseras, men nästa vecka SKA vi till Göteborg. Alfons museet hägrar. Chloe kommer att älska det.Hur som helst, jag hade alltså tänkt äta ute med tjejerna men precis när vi skulle gå så kom det ett snöoväder. Alltså ett riktigt oväder med mycket snö, det smälte ju så fort det landade på marken men om man kollade ut genom fönstret så var det vitt…i April? Jag la om planen och bestämde mig för att testa pannkakor…haha, jag blir nästan generad när jag tänker på att jag aldrig har gjort det förut, det var ju löjligt enkelt.

Och gott blev det. Mums! Jag tryckte i mig tre stycken fulla med bär…Chloe tryckte i sig bär och dissade pannkakorna…så typiskt…hon ville hellre ha makaronerna som blev över från lunchen, så hennes middag blev blåbär, jordgubbar, banan och makaroner. Det var tacken för att man svingade pannkakor som aldrig förr;)Idag på Förskolan Snäckan ska vi börja dagen i parken, har vi tur blev det vattenpölar igår efter snöovädret, då kommer Chloe bli överlycklig, sen mitt på dagen ska jag gå med en kompis och titta på en lokal, eventuellt ska vi dela en lokal, hon säljer också barnkläder så vi tänkte att vi kunde ha kontor och lager tillsammans. Det vore kul!

Sen på eftermiddagen blir det innergården igen…har vi tur är alla kompisarna där.

Och ikväll ska jag packa alla era armband…wow vad ni shoppade igår, nu är nästan alla armband slut. Underbart!
Mer plats för Pocci Pocci i mitt liv.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

  1. Paulina Gunnardo

    Whaaaaat?! Aldrig gjort pannkakor?! =D Hos oss älskar vi pannkakor och det är förövrigt en av få saker jag kan hantera i köket, så det blir det rätt ofta när mannen inte är hemma och lagar middagen =P Visst är det gott? Nom nom

  2. Helena H

    Jag är 38 år och har aldrig gjort pannkakor 😮 Men sen så är jag inte så förtjust i det heller 🙂 Ha en fin dag 🌷

  3. Hanna

    Hej tänkte fråga lite råd. Jag såg sista insta inlägget som du la ut nu,du har så fin färg på håret. Jag har så tråkigt hår nu efter graviditeten, jag fick klippa håret till axlarna för det var så långt men samtidigt så slitet. Så min fråga är, har du några idéer vad jag skulle kunna göra m mitt hår? Just nu är det mörk brunt,axellångt o bara hänger där o ser tråkigt ut.

Annons