Mina 5 bästa tips till Malmöfestivalen – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Mina 5 bästa tips till Malmöfestivalen

Då var det dags igen. Den omtalade Malmöfestivalen. Festivalen som man älskar under första dagarna men som man hade betalat för att få bort dom sista dagarna, haha.

Men det är ju härligt med folkfester, folk är glada och äter och dricker och njuter av livet. Det är en fest. Jag och tjejerna gick ut en stund på eftermiddagen men med en Chloe som inte ville sitta i vagnen utan springa vind gör våg i folkhavet blev det kaos, vi åt en crepes, köpte en batteridriven hund (jag vet…vad tänkte jag med?) och sen gick vi hem. 

Men sen kom Manuel hem och då gick vi ut och åt. Vi festade till på en Churrasco som är en Typ av macka från Chile, så god!Karusellen är tillbaka på torget! Yes! Vi var ju stamkunder när den stod på torget i vintras och nu när den kom tillbaka ju lyckan total hos Chloe. 

Mina bästa tips under Malmöfestivalen:

Fältet mittemot Stadsbiblioteket. En dröm för barn! Där finns det så otroligt mycket stt göra och det är så generöst med bollar och rockringar och läshörna och pysselhörna och ja, det finns allt där. Bästa för oss med barn!

Bowl tältet – där man kan äta Poke Bolw, Årets Langos, haha. Det ståndet är på gågatan mellan Marty och Noa Noa.

Karusellen på Gustav Adolfs torg. Perfekt för barn. Och den känns som en härlig klassiker. Och fin är den också…Instagramvänlig.

Smycken, det finns hur mycket folk som helst som säljer smycken. Här kan man hitta roliga smycken för en billig peng, såna som inte alla har. Jag ska kolla lite extra på det imorgon.

OM ni är sjukt sugna på en batteridriven hund som skäller hysteriskt så är det ståndet utanför Stadium, haha.

Har någon av er varit på festivalen? Några tips?

P & K Claudia 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej Claudia! Jag flyttar in i en ny lägenhet snart och vill piffa upp köket likt det ni gjorde. Jag undrar vad det kostade att byta kakel (ert va mycket fint) i material vs arbetskostnad? Var det krångligt, eller något man skulle kunna göra själv? Har en mindre yta att göra, typ halva er. Om du inte vet exakt så vad tror du ungefär? 🙂 igen, superfint fick ni det! Kram

 2. C

  Så fin familj du har! 💕

  Har precis läst ut häxan av Camilla Läckberg. Så himla bra bok och eftersom jag sett filmerna om Fjällbacka med dig är du ju liksom med i ens huvud när man föreställer sig allt. Håller mina tummar att det blir fler filmer! 🙂

 3. Linda

  Den där *mackan* såg galet god ut, vad är de i den?! Och vilket typ av bröd?! 🙂
  Jag gick också på de där med att köpa en batteridriven hund till Ellie för ett tag sen. Nu tittar hon inte ens åt den, haha *tackarr* 💜💚

 4. Moa

  Och jag har ett tips, även om jag aldrig har varit på Malmö-festivalen haha!
  Ser du en fantastiskt söt och fin foodtruck som heter Stekosterian så MÅSTE du stanna och äta deras halloumiburgare eller snacks!! Helt fantastiskt goda och alldeles hemgjorda där mjölken kommer från deras kossor. Att dom har en otroligt skön personal skadar inte heller! Så ser du dom, stanna och ät! Jag vet inte vart dom kommer att finnas men leta upp dom på Instagram “stekosterian” så kommer du förstå varför du inte vill missa dom! 😘

Annons