Ljuvliga liv – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Ljuvliga liv

Idag har varit en bra dag. Ni vet en sån där dag när det mesta blir som man hade tänkt sig, med en och annan tidsförskjutning förstås, men det kommer man liksom inte undan med två små.

Celeste vaknade galet tidigt, strax innan sex, Chloe sov till sju. Vi åt mysig frukost och jag drack finkaffe. Sen gjorde vi oss iordning och vid 10 så gick vi ut, planen var att gå till Öppna Föris men det var fullt när vi kom fram. Fullt…Stockholm…

Men det gjorde inget, det var strålande sol så vi gick till parken och lekplatsen istället. Succé! Chloe älskade det! Hon lekte i 1,5 timme sen kom hon och satte sig i vagnen. Då ville hon vila.

Jag strollade ner på stan med en vaken Celeste och köpte med mig en finkaffe och en macka och satte mig på en parkbänk i solen och njöt…det ljuva livet. När jag satt där så fick jag ett SMS från Försäkringskassan om att jag behöver be Manuel om dagar om jag ska fortsätta få mammapeng, haha, det var bara något komiskt i att det kom precis när jag satt där och njöt av mammalivet.

När Chloe vaknade så gick vi hem, hon fick lunch, sen la vi pussel och myste hemma, jag fotade ett samarbete (det blev så fint!) och vid halv fyra gick vi ut på en promenad. Chloe fick promenera och Celeste somnade i vagnen…Det var vår dag. Som sagt…det ljuva livet.

Såg ni klippet jag la upp på Instagram? Chloe har börjar sjunga ganska nyligen och det är ju så galet gulligt. Mammahjärtat!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag skulle gärna vilja veta hur ni lagt upp eran ekonomi gällande föräldraledigheten, hur ni planerat med föräldradagar och inkomster från jobb? Inte i siffror såklart utan mer tänket bakom. Jag har själv två barn och tyvärr inte möjlighet ekonomiskt att vara hemmamamma på heltid men jobbar för en flexibel arbetsgivare och har i perioder kombinerat föräldraledig och jobb på olika sätt. Vore roligt att höra hur ni gjort!

Annons