Jag sprang och sprang… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Jag sprang och sprang…

Ibland är ju mammalivet helt otroligt komiskt.

Idag hade vi en lugn och fin morgon, jag älskar ju våra morgnar, äta gröt, mysa, jag går runt och plockar, tjejerna leker, inbland tittar dom på en morgonfilm (om dom vaknar tidigt) men vi har det alltid mysigt, om alla är på bra humör förstås, haha.

Men imorse var det underbart och sen vid kvart i 10 började jag packa ihop oss för att gå, men idag tog allt lite längre tid än jag hade tänkt…det blir ju så ibland, inget särskilt som hände bara att alla moment tog tid, vilket resulterade i att jag fick springa till biblioteket, onsdag idag, biblioteksdag.

Jag sprang hela vägen, det tog ca 10 minuter så när vi kom fram var jag svettig och trött i benen men glad att vi hann, och när vi väl kommer fram så hittar tjejerna två bilar som står utanför dörren och sen var inget annat intressant…haha…tur att jag sprang…

Visst är det så att man vill skratta ibland, man slår knut på sig själv för att barnen ska ha det bäst och så är deras egen vilja något helt annat, lite som vissa dagar när vi går till lekplatsen och det enda dom vill är att strosa längs strandpromenaden på vägen dit, att komma fram är helt oviktigt.

Jag låter dom ju oftast få bestämma och ibland får jag påminna mig själv om att lägga stressen åt sidan…Vi MÅSTE till lekplatsen…nej, det måste vi ju inte…då brukar jag köpa en kaffe på vägen och bara njuta av livet. Bättre!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Min dotter började förskolan nu i augusti så personalen & jag pratade om det här med att sova. Hon har inte sovit hemma på länge, ibland kan hon somna i bilen på väg hem men inte så att jag planerat in sömnen.
  Jag var positiv till att hon fick testa att sova på dan där, det är ju ändå en annan miljö.
  Så frågade personalen hur länge hon brukar sova, tills hon vaknar svarade jag, vi har aldrig väckt henne. Dom såg ut som världens frågetecken, men så har det varit för oss, hon har fått sova tills hon vaknat. Mer bråttom än så har vi inte haft. Jag har inte tänkt på det heller det har bara varit så helt enkelt. Men personalens reaktion fick mig att inse hur ”bortskämd” min dotter är med att vi har kunnat göra saker på hennes premisser.

 2. Sofia

  Jag håller med om att det är viktigt att barnen får ha en åsikt! Jag brukar försöka ge min 4åring 2 val, fler än så och det blir kaos! 🤪
  Jag får jobba/tänka för att låta henne välja ibland men tycker även det är viktigt att hon förstår att ibland kan hon inte välja. Har man en tid hos t.ex en läkare kan man inte komma 10min sent… så jag tycker även det är viktigt att lära henne att hon inte kan bestämma jämt!

Annons