Jag kan få viktig information var som helst – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Jag kan få viktig information var som helst

I annonssamarbete med e-Boks

Minns ni att jag för någon månad sedan inledde ett samarbete med e-Boks som är en digital brevlåda?

När jag för första gången hörde talas om digitala brevlådor så kände jag direkt att det nog inte var något för mig, jag trodde inte att jag hade ett behov och om jag var ärlig så trodde jag nog att det var krångligt.

Men nu har jag testat e-boks i en månad och även om jag inte har fått massor av digital post så förstår jag helt klart värdet i att ha en digital brevlåda.Vi är ju i Los Angeles  just nu och det är otroligt mycket värt för mig att underlätta allt som har med pappersarbete i Sverige att göra. Det är skönt att veta att viktiga papper samlas på ett och samma ställe och ännu skönare att jag dessutom har tillgång till dom fast jag är väldigt långt borta från min brevlåda hemma i lägenheten.

Men förutom det så måste jag nämna några andra riktigt bra saker:

Jag har anmält mig till Storebox under “kvitton” i mobilappen. Då får jag automatiskt kvitton från butiker (som har valt att delta) efter att jag har betalat med kreditkortet. Det härför att mina kvitton är säkra för alltid. Så bra!Miljön. Hallå! I dessa tider med en galen hetta och ett väder som är helt tokigt så känns miljön viktigare än någonsin. Det här är ett litet men bra sätt att hjälpa till. Minska papperskonsumtionen.

Sen är e-boks kopplad till ditt nationella identitetsnummer och följer dig på det sättet under hela livet – även om du flyttar eller ändrar din e-postadress. Skönt va? Det är så jobbigt om man byter mail att så mycket information trillar bort.

Sen som alltid…det är GRATIS! Och gratis är alltid bra, haha!

Så tveka inte utan ladda ner e-Boks appen till din telefon, det kostar ingenting och jag lovar att det är ett perfekt sätt att strukturera upp sig när det kommer till papper. För visst är det härligt med struktur!?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons