Jag hade glömt hur härligt det var! – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Jag hade glömt hur härligt det var!

Varför glömmer man härliga saker? 

Imorse var jag och tog en spraytan och aaahhh så helt magiskt underbart det är att vara brun igen! Jag är ju ingen soltjej, dels är jag för rastlös att ligga länge, sen tycker jag stt det är läskigt med risken man tar och sen blir jag inte brun, jo, efter en månad i Thailand är jag brun men några timmar i solen ger mig ingenting.

Så imorse kom jag iväg på en soldusch, så otroligt härligt. Så nu är jag brun. Lite för brun i ansiktet men det lägger sig, haha, hoppas jag.

Tack för alla fina och peppande ord igår, som jag skrev så känner jag i hela mig att vi gör rätt men det är så härligt att höra att fler av er har gjort eller gör samma sak, det gör att det känns som en liten community härinne. Underbart!

Nu packar jag vagnen och går till lekplatsen med tjejerna!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Jag tycker det är jättehärligt och helt rätt att du fattar beslut som känns rätt för just dig och er. Men som någon annan skrev i inlägget under, det blir ganska trist när det blir någon form av jämförelse mammor emellan även här inne. Varför ska det ena vara bättre än det andra. Precis som att man respekterar ditt val borde väl vi som fattat andra beslut förtjäna samma respekt? Nu känns det som att många av kommentarerna handlar om hur bra man är för att man är hemmamamma. Ja om det är rätt för er så grattis och go for it säger jag! Men det blir trist om det ska bli nån form av tävling. Jag är helt övertygad om att det finns för-och nackdelar med såväl förskola som hemmamamma. Så kan vi inte bara nöja oss med att vi alla är de bästa föräldrarna för våra barn och vi alla fattar kloka beslut även om de är olika?
  Älskar ju din blogg och vill fortsätta hänga här. Men hoppas på att slippa jämförelser.

  1. Julia

   Jag håller med Malin. Ett val är inte mer rätt än ett annat så länge man gör det som är bäst, eller ibland överhuvudtaget ekonomiskt möjligt, för sin familj. Jag tror att de allra flesta föräldrar i Sverige behöver förskolan för att de faktiskt måste arbeta. Dels för att försörja sig, och dels för att våra arbeten gör nytta för samhället. Alla föräldrar kan inte vara hemma med sina barn tills de börjar skolan. Samhället är inte byggt för det. Jag säger därmed inte att det ena är mer rätt än det andra. Det är väl tur vi är olika.
   Det är tyvärr lätt att skuldbelägga andra (kanske oavsiktligt) när man lyfter fram sina egna val som det bästa.

   1. Hanna

    Instämmer helt med de två föregående, hade inte kunnat skriva det bättre själv. Det är ingen tävling som ska vinnas! Håller du inte med Claudia?

    1. claudiagconcha
     claudiagconcha

     Men jag har aldrig tävlat!? Jag skriver om min verklighet. Sen om en del av mina läsare tycker att jag gör en bra grej som är hemma med barnen det smickrar mig absolut, men det är inte det som är syftet. Min verklighet, min blogg, här skriver jag vad som pågår i mitt liv. Ingen annans.

     1. Erika / Dagens_vinkel

      Claudia kan ju inte ta ansvar för läsarnas känslor eller kommentarer. Utan det är upp till var och en att ansvara för sina känslor och kanske man bör tänka två gånger innan man postar kommentar, speciellt om man är upprörd?

Annons