Jag blev så rädd – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Jag blev så rädd

Vi suger det sista ur dagarna här samtidigt som vi sakta har börjat packa, SAMTIDIGT som vi hela tiden går runt och säger…fatta att vi ska hem…fatta att vi ska åka hem…jag kan inte fatta att vi ska åka hem…eller fatta att vi ska åka härifrån, för det här känns ju som hemma just nu.

Men så är det. Äventyret är slut för den här gången. Och det finns ju något fint med allt som tar slut. Då börjar något nytt. Och som jag redan har sagt…vi kommer ju snart tillbaka. Väldigt snart om jag får bestämma.

Igår gick vi till piren, Santa Monica Pier. Det är ett av tjejernas favoritställen och vi ville dit en sista gång.

Jag och Chloe åker karuseller som galningar och Manuel och Celeste går runt och upptäcker, det är alltid mysigt. Sen blir det alltid kaos när vi ska därifrån för att Chloe verkligen inte vill gå men det är en annan sak, haha.

Men igår åkte vi the Ferris Wheel för första gången…OMG vad högt det  var.
Jag hade frågat om Chloe ville åka och hon ville så vi ställde oss i kö och sen satte vi oss, och man sitter ju inte fast! Det hade jag glömt bort…Så med en treåring som ibland är som ett popcorn så kände jag att pulsen steg rejält när jag insåg det. Sen började vi åka uppåt, och uppåt och uppåt…så HÖGT!
Jag blev plötsligt jätterädd och panikade inombords och det enda jag tänkte på var att inte visa det för Chloe. Fy, vad jobbigt det var. Det kändes som att vi hängde och dinglade i luften 1000 meter (nej, det var inte så högt men det kändes så högt…) Puh…det var väldigt skönt att komma ner.

Sen gick vi och åt hamburgare och andades ut. Eller jag andades ut. Chloe hade gärna åkt igen. Haha.

Nu, tillbaka till lite packning. sen njuta lite till.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessie

    Haha, jag förstår din panik! Jag älskade höjder och att åka attraktioner sådär när jag var liten, men med åldern har det vänt och jag tycker det är läskigt istället. Skulle nog också vara väldigt svettig att åka med en liten virvelvind så högt upp utan att vara fastspänd 🙂

Annons