Finaste detaljen i mitt hem – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Finaste detaljen i mitt hem

Jag blir alldeles lycklig varje gång jag ser den här vasen i mitt hem. Den är ju helt underbar! Och praktisk! Man kan ta dom där sista fina blommorna från en bukett som har tröttnat och vips så har blommorna fått nytt liv.

Jag har än så länge valt att blanda blommorna som jag har i men den skulle ju vara precis lika fin med samma sorts blommor som man kan klippa i olika höjder.

Vasen är från Indiska (adlink)

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx