Det är inte bara härligt… – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Det är inte bara härligt…

Nu lämnar vi snart igen. Vi har börjat packa våra saker.

Vi packar inte ner allt för som det ser ut nu kommer vi tillbaka i vinter men det är ändå en jobbig känsla att ta farväl och med vårt liv så upplever vi den känslan ganska ofta.

Jag älskar livet som vi lever och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt, men det är inte alltid helt enkelt, när känslan att man inte vill lämna sakta griper hårdare och hårdare om en, då är det jobbigt. Den där lite oroliga känslan när man vet vad man lämnar men man inte vet vad man kommer till, den är jobbig. Sen när vi väl är i Sverige så vet jag hur det är, man sätter nyckeln i dörren och efter 10 minuter så är man där 100%. Människan är ju verkligen ett vanedjur…och det är tur.

Det är ju mest jag och Manuel som känner det här förstås, tjejerna uppfattar inte det än, vad vi har märkt, dom är mest taggade att få åka flygplan, för det älskar dom (lucky us!) så det är ju tur.

Så ibland…just innan avfärd, både när vi åker från Sverige och Los Angeles så är det jobbigt och jag ifrågasätter om det är värt det…flängandet? Tar det mer än vad det ger?

Men sen tänker jag på alla fina upplevelser vi har genom att leva just såhär och hur mycket jag tycker om att skifta platser i livet. Då blir jag varm inombords igen. Då vet jag att vi gör rätt. Men packningen är jobbig…puh.

Vi lever 100% nu dom sista dagarna och det är underbart!

Igår hängde vi på Venice Beach med barnen och dom fick göra allt dom ville, lekplatsen, leksaksaffären, favoritlunchen och sen på hemvägen köpte vi mango och så fick tjejerna ballonger av Venice Clownen. En ljuvlig dag och när vi kom hem hade vi två väldigt nöjda och ganska trötta tjejer. Livet!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons