Celeste 7 månader – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Celeste 7 månader

7 månader!

Den 14:e blev den här lilla minimänniska 7 månader. Wow. Dom mest kärleksfyllda månaderna i mitt liv.

Jag minns så väl när jag stod och kallpratade med en kille på ett jobb. Det var innan vi var gravida med Celeste. Vi pratade om att ha ett barn och få sitt andra. Han hade precis fått sitt andra. Han berättade om känslan av att hjärtat är ett rum som efter att man har fått ett barn känns helt fullt, men sen när man får sitt andra barn så är det som att det öppnas ett rum till i hjärtat. Inte att man delar upp rummet för kärlek utan man får ett helt nytt, med plats för lika mycket kärlek.

När han sa det reflekterade jag inte så mycket över det men jag vet att när vi åkte in på förlossningen så flög tankarna genom mitt huvud. Hur skulle jag känna? När den här lilla människan låg på mitt bröst? Var det möjligt att jag skulle känna för henne på samma sätt som jag hade känt för Chloe 1,5 år tidigare…

När hon kom upp på mitt bröst efter dom där sista minutrarnas hårda kamp så var det som att tiden stod stilla några minuter. Allt var stilla. Jag hörde inga ljud. Jag tittade på henne. Verkligen höll upp henne för att se henne. Och då hände det. Då öppnades det där extra rummet. Det var som en explosion i hjärtat. En galen känsla. En så intensiv och kärleksfylld känsla som nästan knockade mig. Hon klev in på en delad förstaplats direkt. Manuel och Chloe var redan där och nu var dom tre. Wow. Jag är så lyckligt lottad som får uppleva en sån här kärlek.

Lite status på Celeste:

Tänder, fortfarande 2 mitt fram, nere.

Rullar runt.

Har börjar åla litegrann.

Älskar musik.

Klappar händerna hela tiden.

Sover, 3 gånger per dag, 1 gång vid 10, en gång vid 13.30 och en gång vid 16. Hon sover ganska korta stunder nuförtiden.

Ammar fortfarande på heltid…jag måste bli bättre på att ge henne smakportioner.

Nattsömn. Bra. Ammar 2 gånger per natt.

Storlek: Är nog precis en 68 men jag köper numera 74, alltid skönare med lite större.

Övrigt: Världens gladaste barn. Gråter bara om det är något. Hunger, sömn eller byte. Aldrig annars. Lyx!

Tack Celeste för att du är så underbar! Vi älskar dig så otroligt mycket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

 1. tanja

  Hej härliga Claudia! Nu vet jag att alla bebisar är olika och alla amningar likaså. Men hur ofta ammar du nu vid 7 månader? Min son är nyss 5 månader och vi kör på fri amning, vissa dar är det mkt somna och småäta, andra dar lite mer varannan timme. Om två månader gifter vi oss och klänninger kommer inte vara jättelätt att ta av, så jag har planerat in amningspauser och tänkta grötmåltider. (Vi har så smått börjat med smakisar). Tänker att fram mot kvällen byter jag om till en amningsvänligare klänning men när man lagt 4500 på en klänning vilö man ju ha den så mkt som möjligt. Har du några tips till mig?

 2. Emma

  Så kul att följa din blogg och dina barn. Jag har en dotter som är nästan exakt lika gammal som Celeste (född 30/11) och en son som är född ht -14. Känner igen mig i så mycket av det du skriver! Och all cred till dig som kör hela lasset själv med kidsen på dagarna. Min son går på förskolan mellan 9-15 på dagarna. Han tycker det är kul där men snart blir det ett långt sommarlov för honom!

  1. claudiagconcha
   claudiagconcha

   Tack Emma! Jag ser mig som lyckligt lottad att jag får vara med dom på heltid 🙏🏼🌸💘💕

 3. Hanna

  Hej Claudia!
  Jag har följt din blogg länge och tycker att du är så duktig på det här att sälja saker ( och mycket annat med såklart ☺️) så jag undrar om du skulle kunna ge mig nåt tips? Jag funderar på att börja sälja örhängen som jag gör själv, tycker det är väldigt kul men det är först nu jag känner att jag börjar ha självförtroendet för att kunna sälja mina hantverk. Det jag tycker är svårt är just hur jag ska skriva när jag lägger ut dom till försäljning, och du har ju skrivit så bra inlägg tidigare om hur du tänker kring det, så efter en väldigt lång kommentar hehe 🙈 Så undrar jag om du har något bra tips på hur jag kan skriva för att just mina smycken ska sticka ut från mängden?

 4. Karo

  Hej, är du medveten om att du skrivit Chloe i rubriken, som sagt med två barn slår glömskan till! Det gjorde den i varjefall för mig. 😄

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx