Celeste 1 år – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Celeste 1 år

img_3689.jpgTänk att du har funnits i vårt liv i ett år redan, ETT ÅR!

Det har varit ett helt magiskt år och du har från dag ett varit din egen lilla karaktär med ett stort lugn och det bredaste leendet. Du bara passade in. Så självklart. Tre dagar efter förlossningen stod jag med dig och din syster i parken och det kändes som det naturligaste i världen. Klart att du skulle vara med oss, klart att du skulle komma till oss, klart att du är Celeste Felice Olga Concha och att du är vår, eller vi är dina.

Du spelade svår i magen, ville aldrig visa upp dig på ultraljud hur mycket jag än försökte att hoppa och göra kullerbyttor, en gång bjöd du på en fot men det var så mycket vi fick se så när jag fick upp dig på mitt bröst så höll jag dig i mina händer och tittade på ditt ansikte. Vem var du? Vem var den lilla personen som jag hade burit runt på i 9 månader i en graviditet som jag knappt hann reflektera över med en storasyster som bara var 11 månader när jag blev gravid.
Men du gav mig den finaste och lugnaste graviditeten och det är jag tacksam för.

Första två nätterna sov vi på sjukhuset bara du och jag, ditt lilla pipljud på hjärtat försvann inte direkt så dom höll oss kvar. Känslan att ligga där med dig var obeskrivlig. Bara du och jag, ännu en liten dotter, ännu ett litet liv. Du var enkel och jag var lite mer rutinerad. Orosmomenten var inte så många och vi kunde njuta av våra dagar. Vi bondade.

Nu är du ett år och familjen är iväg på ett stort äventyr, länge och långt hemifrån, vi njuter, vi alla har en väldigt fin tid här och det är magiskt hur din och Chloes relation har utvecklats under den här resan. Igår betraktade jag er när ni lekte. Du satt på balkongen och Chloe gick i cirklar runt dig, varje gång hon var framför dig skrattade du så att du kiknade och det smittade av sig till Chloe som skrattade likadant. Ni skrattar likadant. Ni skrattar mycket. Vi skrattar mycket.

Nu går vi in i en ny tid, inom kort kan du gå och då kommer livet verkligen förändras för dig, då kan du springa med din syster så som hon alltid springer, du kan dansa med oss när vi har kvällsdisko, eller du kan dansa själv istället för att vi bär dig och du kan utforska världen på ett helt nytt sätt.

Jag är så lycklig för dig Celeste. Du uppfyllde min dröm om två döttrar. Allt hade varit bra, blivit bra, men det här blev bättre än jag någonsin hade vågat drömma om. Du är som högsta vinsten. Du är pusselbiten som färdigställde pusslet och gjorde min själ hel. Nu kan jag ägna resten av mitt liv till att bara åka med. Jag är nöjd nu och allt i framtiden är bara bonus.

Idag är det din dag och den ska vi fira som om det inte fanns någon morgondag, men det finns det, och det är ju det bästa av allt. Du, ni, vi och evigheten. Jag älskar dig oändligt mycket Celeste!

Grattis på födelsedagen!

P & K Mammaimg_3701.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Så fint skrivet!!!! Kan du inte skriva lite om Celestes rutiner, utveckling, vad hon gillar att göra/leka med, längd, vikt osv vid tillfälle. Jag har en dotter som blir 1år om två veckor😊

 2. Lotta

  Så fantastiskt fint skrivet till din dotter och familj!!Blir tårögd när jag läser. Har ju själv två döttrar på 6 och 9 år, och de är vårt allt💟Drömde att få tjejer, och så får man två!!Då blev livet komplett. Hoppas ni fick en riktigt mysig dag med lilla 1-åringen. Kram

 3. Catrin

  Så fint skrivet! Blev till och med tårögd! Har själv två flickor och lillasyster blir ett nu i december. Känner igen mycket i det du skrev, framför allt är det så härligt att se glädjen mellan barnen när de skrattar och leker ihop! Underbart att få uppleva! 🙂

 4. Thile

  Lille vakre prinsessen, Celeste 😍😍💖
  Gratulerer med 1 årsdagen 🎂🎈🎈🎉🎁
  Ha en underbar dag! Varm klem💖

 5. Jenny

  Så fint skrivet! 💕 Man älskar barnen så oändligt mycket att det känns overkligt. När jag ser kärleken emellan mina tre flickor blir jag alldeles tårögd ibland, så otroligt tacksam att de har varandra och att vi har dom. Grattis fina Celeste! 😄💞

Annons