8 månaders kalaset – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

8 månaders kalaset

Yeeey

Äntligen fick vi till ett månadskalas för Celeste. Med Chloe hade vi ju det VARJE månad hela vägen till 1 år men så har det inte blivit nu, tiden flyger ju iväg och det är helt galet att hon är 8 månader. 8 månader!

Jag vet när Chloe blev 8 månader så kändes det som att hon var jättegammal och nu med Celeste så tycker jag att det känns som att hon fortfarande är spädis nästan. Är det någon som känner igen det med andra barnet?Vi bjöd över familjen på grill, Manuel hade varit och köpt massor med olika kött, korvar och halloumi, så vi grillade hamburgare, kött och så åt vi alla olika och plockade lite som vi ville, det är det bästa tycker jag!

Och till efterrätt gjorde vi flera fruktfat och hade glass och chokladbitar till. Först hade jag tänkt ha någon typ av tårta men sen kändes det ganska skönt att dra ner på sockret lite. Man behöver inte alltid ha tårta på kalas. Fruktfat blev perfekt. Och finkaffe förstås.Det är svårt att slå smaken av grillat. Grillad halloumi…jag kan äta hur mycket som helst!  Det var en väldigt mysig kväll, vi sjöng för Celeste och även för Celestes kusin Bianca som är en vecka yngre än Celeste. Manuel bror och Manuel har barn med en veckas mellanrum, visst är det häftigt?

Jag vet att vissa tycker att jag är knäpp som gör det här. Det är till och med folk som har sagt det. Det är tur stt jag aldrig har brytt mig om vad andra tycker och tänker. Jag tycker att man ska fira allt som går att fira.Chloe och Celeste var vakna till sent och somnade väldigt skönt vid 22, Celeste somnade direkt efter amning och Chloe och jag låg och tittade på filmen med hästen som jag filmade när vi var på 4H gården. Jag tror vi såg den 10 gånger.

Jag har nog en hästtjej till dotter…

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Åkerberg Persson

  Jag tycker att det låter fantastiskt med kalas för månader, man måste ju inte BARA ha kalas på årsdagen. Min son hade en kanin när han var liten, och den hade vi kalas för, med hela baletten, inbjudningskort till gästerna, tårta och kakor. Och så skönsång för födelsedagsbarnet förstås. 😍❤️☀️
  Det är så härligt att läsa det Du skriver, ni verkar ha ett så mysigt och fint liv. Sluta aldrig skriva, Claudia. 😍😁👏🏻

 2. Malin

  Min bebis fyller 3 månader i morgon och vi har kalas för honom! Ska erkänna att jag fått idén av dig. Inte alls knäppt, man ska fira så mycket som möjligt!

 3. N

  Såklart man ska fira det är ju stort! Min tös blir 8 månader idag det firades med ballonger och majskrokar 😄

 4. Anna

  MIn trea är lika gammal som Chloé, pratar hela begripliga meningar, hoppar studsmatta och gör kullerbyttor. Han är fortfarande en bebis. 😆

 5. Hanna

  Härliga bilder!
  Måste tipsa om bosjökloster i Höör perfekt utflykt för barnfamiljer plus att man får gå in till getterna,där går små ponnyhästar fria tillsammans med alpackor som man får klappa.
  Hade nog passat er tjej perfekt.

Annons