Jag känner mig lättare – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Jag känner mig lättare

Jag höll på hela natten…den stora utrensningen pågår här hemma och det är verkligen den stora utrensningen. Allt som inte används ryker nu. Inget som bara har legat i mer än 6 månader ska ner i säckar och skänkas. Barnkläder. Hur mycket som helst. Nästan sjukligt faktiskt. Men där kan man ju alltid ge till släkt och vänner så det är ju roligt. En släkting till oss väntar barn nu, och det är tidigt men jag messade henne igår och frågade – När får ni veta kön? Haha. Får dom en kille har jag en säck till dom får dom tjej så har jag två säckar…Men nu är vår Walk In Closet så fin! Ska ta bilder när jag har kommit iväg till Stadsmissionen med allt skänk.

Köket är klart, vår WIC är klar, mitt badrum är klart. Nu har jag kvar vardagsrum, hall och kontoret. Ah, det är den absolut bästa känslan att göra en sån här utrensning. Hela jag känner mig lättare. Jag ska verkligen hålla i det här nu. Mindre prylar, mer tid och energi. Jag är helt övertygad om att det är så nu.

Nu ska jag göra iordning oss och gå till Öppna Förskolan. Och vid 11 kommer Manuel dit. Han har ledigt från filmandet i Göteborg idag och åker fram och tillbaka över dagen för att hänga med oss. Chloe kommer att bli så otroligt glad när han kommer dit. Så mysigt!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

  1. Linnea

    Å det är så härligt att rensa ut! Det är en av mina favoritsaker att göra 🙂 Två väldigt bra böcker om det är Joy of less av Francine Jay och The life changing magic of tidying up av Marie Kondo.

Annons