Kladdkakan från himmelriket – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Kladdkakan från himmelriket

Min svägerska gör en helt magisk kladdkaka.
 
Jag fick smaka den ikväll hos svärmor. Den är perfekt kladdig i mitten och frasigt hård på utsidan. Hon är så duktig. Jag tjatar på henne att hon ska starta en blogg med recept. Claudialicious. Ja, min svägerska heter också Claudia, vad är oddsen på det? När Manuel sa det första gången trodde jag att han skojade. Jag hade personligen aldrig träffat någon i Sverige innan som hette Claudia. Nu hör jag det och säger det själv dagligen:).
 
Nu är vi hemma efter middagen och jag ska sätta mig i soffan och vänta på sparkar. Prinsessan är som mest igång på kvällarna och det brukar räcka med att jag sätter mig ner så känner jag henne efter en stund. Det är helt underbart. Jag ropar på Manuel nästan varje gång. Så kommer han och känner. Jag älskar att gå igenom det här tillsammans med honom.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons