Fredag Fredag Fredag – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Annons

Fredag Fredag Fredag

Jag har fredag i hela min kropp. 
 
Jag känner mig helt slut. Veckan tog verkligen slut för mig idag på något sätt. Just nu sitter jag i soffan och har svept om mig en filt och undrar hur länge jag kommer orka hålla mig vaken…

Det var kul på repetitionerna idag, vi körde igenom hela föreställningen två gånger. Den börjar ta form och det är kul att se hur allt utvecklas. Det pendlar hela tiden. Man kan göra ett nummer en gång och känna att åh, det här kommer bli kul, sen gör man det en gång till och så känns det svajigt och dåligt. 
 
Men det är klassiskt, det är alltid så i den här fasen när man håller på och ska släppa manus. Det är så lustigt hur olika det är, när man filmar kan man plugga in fyra-fem scener på en kväll, men så fort man kommer upp på scenen så är det som att man vill låta texten rinna ner i kroppen på en, sakta. 
Jag ska sätta mig och få in tre scener ikväll. Det är min aktivitet för kvällen. 
 
Jag funderade på om jag skulle hitta på något men det får bli hemmakväll med Kittty med indisk hämtmat och ett getöga på Idol.
 
Vad ska ni göra ikväll?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons